Vad vi tror på

Vårt CMS är en mjukvara designad för alla, med betoning på tillgänglighet, prestanda, säkerhet och användarvänlighet. Vi anser att bra programvara bör fungera med minimikonfigurationer, så att du kan fokusera på att dela din berättelse, produkt eller tjänster fritt. Den grundläggande programvaran är enkel och förutsägbar så att du enkelt kan komma igång. Det erbjuder också kraftfulla funktioner för tillväxt och framgång.


Vi tror på att demokratisera publicering och de friheter som följer med open source. Att stödja denna idé är ett stort samhälle av människor som samarbetar och bidrar till detta projekt. Communityt är välkomnande och inkluderande. Våra bidragsgivares passion driver framgången för VAROYSTRAND vilket i sin tur hjälper dig att nå dina mål.


Alltid där för våra kunder

Våra kunder har första prioritet i varje beslut vi tar. Och varje dag delar vi våra värden på äkthet och pålitlighet med de människor vi tjänar. Våra kunder – inte aktieägare eller vinstmodeller – är orsaken till allt vi gör. Vi känner att det är rätt sätt att göra affärer med att placera människor först, det är rätt sak, period.

Stolt över att stå för Internetfrihet

Vi tror att alla har rätt till säkerhet och integritet online som inte kan köpas eller äventyras. Vi har åtagit sig att försvara denna rättighet. Vare sig det är genom att offentligt förespråka för saker som online-integritet och nätneutralitet eller samarbete med digitala rättighetsorganisationer, står vi starkt för att skydda dig. Internetfrihet betyder också frihet att innovera. Du kan lita på att vi alltid är i framkant av de nyaste trenderna i vår bransch, utmanar konventionen och främjar entreprenörskap.Alltid tydliga och ärliga

Vi strävar efter att bygga en kultur för integritet. Alla våra interaktioner är ärliga, handlingsorienterade och avgörande, oavsett om de är med en kund eller en medarbetare. Vi levererar äkthet och öppenhet i våra kampanjer, marknadens bästa priser och inga oönskade försäljningar. Vi kommer aldrig att sluta söka efter de bästa sätten att växa från våra framgångar och lära av våra misslyckanden.

Tillägnad säkerhet och integritet

Internet kan vara skrämmande och förvirrande ibland. Vi har din rygg när det gäller säkerhet på nätet och tillhandahåller kunskap och verktyg för att hålla dig säker och informerad. Alla våra produkter är undersökta och testade för att uppfylla eller överträffa branschens säkerhetsstandarder, och vi arbetar endast med partners och dotterbolag som delar våra högsta förväntningar angående sekretess och säkerhet på Internet.


GÅ MED I DAG!