Vad vi kan göra för dig

Producera innehåll med CMS

Om du bloggar, arbetar med någon form av marknadsföring eller har erfarenhet av onlinejournalistik har du antagligen stött på ett CMS. Försök att tänka på vad du verkligen gör. Om du är ansvarig för något innehåll skriver du troligtvis en kopia, laddar upp en bild, fyller i några metadata och antingen publicerar artikeln eller skickar den till godkännande. Du kanske också ordnar om element på webbplatsen, som artikelns ordning eller vad som ska visas på första sidan. Eller kanske behåller du anställdsprofilerna, lägger till nya bilder, tar bort gamla och uppdaterar den biografiska informationen. Om du är en webbplatsledare kan du arbeta med en översikt över artiklar, var de placeras på webbplatsen, vilka behörigheter användare i systemet har och vilka tredjepartsintegrationer som är tillåtna. Om du är en bloggare kan du bara skapa innehåll och slå ”publicera”, och det är det.


Hursomhelst, du förväntar dig att CMS ska göra ditt bud, du förutom att det ska vara flexibelt och pålitligt, du förväntar dig att det bara fungerar. Oavsett vilken uppgift du har i åtanke – innehållsorganisation, medieförvaring, URL-strukturer, SEO-taktik, designelement, du namnger det – du litar på att vissa funktioner fungerar inte bara av sig själva, utan också för att arbeta i harmoni och i enhet med hela systemet.


I vår definition listade vi upp flera funktioner du vanligtvis hittar i ett innehållshanteringssystem. Nu kommer vi att behandla dessa egenskaper på ett mer strukturerat och detaljerat sätt. Vi börjar med en funktion som de flesta känner till: textredigeraren.

Avancerade verktyg för hemsidor och marknadsföring

Innehållshanteringssystem erbjuder ett antal plugins och verktyg som kan hjälpa din webbplats att rankas bättre i stora sökmotorer. Det betyder inte att du ska bli av med ditt online marknadsföringsteam, men dessa verktyg kan hjälpa till att implementera en grundläggande SEO-strategi i ett försök att öka onlinetrafiken till din webbplats.


Andra webbplatsalternativ, som WYSIWYG-redaktörer, har inga verktyg och plugins tillgängliga för att specifikt hjälpa till att optimera ditt webbinnehåll för stora sökmotorer. WordPress-plugins presenterar direkt alternativ i själva gränssnittet för att inkludera webbsidatitlar, metabeskrivningar, alt-taggar och alla andra element som behövs för att bäst optimera din webbplats för Google och andra stora sökmotorer. De kommer också att varna dig när dessa element inte görs korrekt.


Dessutom uppdateras dessa insticksprogram regelbundet för att anpassa sig till eventuella förändringar i större sökmotorer som kan påverka din ranking. Så din webbplats kommer att förbli optimerad hela tiden, trots uppdateringar eller ändringar. I grund och botten är CMS, särskilt WordPress, de enda webbplatsalternativen som gör att du enkelt kan optimera din webbplats för sökmotorer med användarvänliga plugins och verktyg direkt i redigeringsgränssnittet.

Bygg hemsidor enklare

Att använda ett innehållshanteringssystem som dina webbplatsplattformar erbjuder en mängd fördelar som alla speländrar. Innehållshanteringssystem lagrar allt ditt webbinnehåll på ett ställe, stöder enkelt samarbete, hjälper till att skapa dynamiska webbsidor, möjliggör snabba och enkla uppdateringar och erbjuder praktiska plugins och verktyg för att göra din webbplats så effektiv och säker som möjligt , samtidigt som du sparar både tid och pengar.


Om du inte får ut något annat av den här artikeln, kom ihåg detta: din webbplats kan vara otroligt lätt att hantera, effektivare och kosta dig betydligt mindre pengar med ett innehållshanteringssystem. Du behöver inte mer stress eller mer tid och pengar slösas bort. Så vad väntar du på? Uppgradera till ett innehållshanteringssystem idag.

GÅ MED I DAG!